Contact

We hebben op dit moment een beperkte toegang voor nieuwe leden. Er is echter een wachtlijst. Je kunt je dus wel aanmelden, je komt dan op een wachtlijst. We nemen contact met je op zodra we ruimte hebben. 

Wilt u meer informatie over onze schietvereniging, of wilt u een keer bij ons een proefles volgen? Dat kan! Vult u dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Let op: Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht!

Het is bij SV Woensel ’77 niet mogelijk om personen te ontvangen voor (schietsport)promotie, vrijgezellen-, verjaardags- of andere¬†feestjes, proeflessen of andere bijeenkomsten. Dit formulier zal worden verstuurd naar het bestuur van Schietvereniging SV Woensel ’77.

Omdat wij een kleine vereniging zijn, en wij bovendien uw en onze veiligheid in een hoog vaandel hebben staan, zullen wij uw aanmelding met enige gereserveerdheid in behandeling nemen. Het kan daarom soms enige tijd duren eer u van ons antwoord krijgt. Het bestuur behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen aanmeldingen te weigeren.

Schietvereniging Woensel '77 Eindhoven